Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2016 09:31 - Прoф. Кoнстaнтинoв "взриви" ефирa нa БТВ: Нe, Виeна, Бългaрия е вратата на Европа! Битката ще е тук! Върнахме се в 14 век! Изкaрaйтe aрмиятa
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1621 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=74112

Прoф. Кoнстaнтинoв "взриви" ефирa нa БТВ: Нe, Виeна, Бългaрия е вратата на Европа! Битката ще е тук! Върнахме се в 14 век! Изкaрaйтe aрмиятa
imageЧетвъртък, 18 Август 2016 

 

imageТрябва да изкараме 10 000 въоръжени хора на турската граница и да е ясно, че без сблъсък няма как да ни залее мигрантският поток, каза пък проф. Михаил Константинов

Ердоган може да превземе България с внос на 100 000 бежанци. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ социологът Михаил Мирчев, предаде "Флагман". В Странджа стават странни неща. Действително ли минават по 10 000 души в момента или това са някакви пушилки в Интернет, попита той.

Математикът проф. Михаил Константинов пък заяви, че в България влизат много повече бежанци, отколкото сочат официалните цифри.

„Мафията, която преди пренасяше наркотици, сега прекарва хора. Европа обаче се събужда и скоро ще хлопнат вратите, тези хора ще спрат някъде. Европа трябва да зашити България. Сега е моментът да бъдат спрени тези тълпи по най-твърдия възможен начин”, подчерта проф. Константинов. „Някъде трябва да спрат тези пълчища. Недай си, Боже, да е тук, защото ще е повече от фатално“, коментира той. 
„Бойко Борисов е изпаднал в паника, че не може да се справи със заплахите на Ердоган и Турция. Предаването на Бююк беше един жест от България, с който показваме, че сме готови на всичко, само и само да не ни пуснат 100 000 мигранти“, каза пък Мирчев.

„Не трябва да се отстъпва на рекетьори. Ако веднъж направиш крачка назад, той ще продължи да те рекетира. Рекет се прекратява в началото, колкото и да е трудно това. България трябва да изкара 10 000 въоръжени хора на турската граница. Трябва да е ясно, че без сблъсък няма как да ни залее мигрантският поток“, подчерта проф. Константинов.

Според него, България е станалата вратата на Европа. „Тълпите няма да стигнат до Виена. Битката ще е тук. Ние се връщаме в 14-ти век, когато сме били последният стопер на османските пълчища. Политиците от ЕС трябва да си набият това в главата и да защитят България, а не както Владислав Варненчик, 100 години по-късно да тръгнат да освобождават родината ни. На него безславно му отрязаха главата“, припомня математикът.

„Не трябва да има сълзливо отношение към тези хора, които незаконно минават границите. Те трябва да бъдат смятани за престъпници. Агресията иде от тях и затова срещу тези хора трябва да бъде упражнявано насилие. На границата няма майки с деца, а брадати, ужасни мъже на 25 години“, подчерта социологът.

КПП-тата са празни, а престъпниците лазят под загражденията, добавя проф. Константинов. 
Според него, левицата се опитва да направи римейк на 2001 г., когато Петър Стоянов загуби, а на втория тур тя почти удвои гласовете си.

„Очевидно е, че ген. Румен Радев ще отиде на балотаж. Проблемът е дали има шанс срещу кандидата на ГЕРБ. Но ако ГЕРБ мислят, че победата на втори тур им е вързана в кърпа – да внимават. Ако подценят тези избори, че ще загубят”, смята той.

Кандидатурата на ген. Румен Радев е най-силната, която левицата може да извади, това е удачен ход и ГЕРБ трябва да се замислят, подчерта проф. Константинов.

По думите му обаче тя е плод на компромиса между двете крила вляво – АБВ и БСП, и всъщност е издигната от лидерите на двете формации – Георги Първанов и Корнелия Нинова.

Очевидно е, че това е сделката, но за левицата тя е добра, смята професорът.

„Ако трябва да разменим геополитически шеги, това е победа на Путин. Радев е копие на Първанов, поне привидно“, каза още той.

Източник: Petel


Тагове:   България,   опасна зона,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Тоя перко съвсем изкукурига-
21.08.2016 17:15
Радев е една анонимна нула от циганската махала на Европа и няма абсолютно никакъв шанс.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13707434
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031