Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2016 17:25 - Коренните Старейшини предупреждават за смяна на полюсите и край
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1554 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Коренните Старейшини предупреждават за смяна на полюсите и край
Публикувано на 4 декември, 2016 от Baxter Дмитрий в Sci / Околна среда

image
НАСА е получила предупреждение от инуитите и индиански старейшини, че светът е в процес на смяна на полюсите и тяхното небе се е променило.


Старейшините са забелязали, че слънцето се увеличава в различна позиция и че техните дневните часове за лов са удължени. Времето също се превърна непредсказуем. На Inuits също съобщават, че не само е слънцето променена позиция, но луната и звездите имат прекалено, и всички те имат влияние върху температура и вятър, който прави прогнозиране на времето - от съществено значение за поминъка си - по-трудно.

Дали обръщане на магнитните полюси на Земята, които се провеждат? Вулкани, земетресения, странни шумове от морето. Нови шокиращи доказателства сочат към смяна на полюсите, което, ако се случи бързо, ще предизвика хаос в целия свят.

Това е научно доказано, че Земята претърпява пълен геомагнитни обръщане, или смяна на полюсите, около всеки 780000 години. Тези обръщания обикновено са бавни, срещащи се постепенно в продължение на дълги междинни от време.

Въпреки това, в началото на 20-ти век, която се появява на исторически модел да са коренно променени.

А полюс обрат, когато северно и южно магнитните полюси на Земята започват да разменят местата, обръщане на света магнитна полярност, се е случвало много пъти преди. Учените, които проследяват историята на планетата са идентифицирани 74 от тези събития чрез изучаване на основните проби. Те са извлечени от стотици или хиляди фута надолу в земята и в гъста полярните ледове.

Внезапна промяна ще хвърлят баланс на Земята, така значително то може да предизвика смъртоносни земетресения, цунами по десетобалната система едва ли можем да си представим, способен измиване право в Съединените щати и всяка друга голяма земна маса, вулканични изригвания толкова голям и широко разпространена, че получените пепел облаци и газове могат да одеало слънчевите лъчи и да предизвикат нова внезапна ледников период.

Учените търсят доказателства за предходна унищожаване Армагедон стил чрез идентифициране "хаотични утайки", където тесни слоеве на земни, скални и рекордни лед чудати събития в историята на земята под формата на ленти от кал и малки магнитно-натоварени фрагменти. За учените, това са ясни индикатори за внезапни наводнения, ледено стопилка или депозити пепел. Когато това е намерена извън дълъг период от цикъла на замразяване и топене в историята на Земята, това е индикатор за смяна на полюсите.

Първи смени предизвика значително нарастване на движението на тектоничните плочи, гигантските линии на противоположни пукнатини в земната кора, които тласкат и мелене един срещу друг, докато те периодично се освободи като сви юмрук в затворен палмово мята нагоре.

Сега има признаци сред рязкото увеличение на природни бедствия и други странни, привидно несвързани инциденти, които сочат към евентуален обрат. Той е широко призната, че магнитния север, че точка в горната част на земното кълбо, което компаси и устройства, които зависят от магнитната навигация разчита, се измества все по-бързо към Русия от сегашното си положение над Гренландия и по-близо до Канада. Той е преместен на 400 км в последното десетилетие и се ускорява.

Нашето слънце суапове си на север и южния полюс на всеки 11-13 години и току-що е направил така. Ефектът на слънцето е да се стимулира броят и интензивността на слънчеви бури, които могат да имат значително въздействие върху земята. Те може да се намесва с телевизионни предавания и захранващи устройства.

Други признаци, които биха могли да покажат ефектите на магнитно обръщане между магнитния север и юг са безпрецедентно  седем вулкани  , които са започнали да изригне по целия свят през последните няколко дни, а основен скок от 7.0 величина плюс земетресения почти всички от които имам свидетел лично на няколко дни след събитието като продуцент на документални.

Цикълът започна в Индонезия през 2004 г. и отново възникна съвсем наскоро в Непал.Тези резки увеличения на сеизмична активност се случват на всеки 30 години, или така и могат да бъдат част от естествен прилив и отлив, но те са друг аспект на това, което би могло да бъде основна тенденция в светлината на безмилостен и ускорява марш на магнитния север на изток от първоначалното си положение.

USGS и НАСА са много загрижени за нова  магма камера  Университета на Юта са открили наскоро под националния парк Йелоустоун в допълнение към  огромния езерото на разтопени скали и желязо  те вече знаеха за. Това е една изумителна 11 пъти обема на Големия каньон. Внезапна смяна на полюсите може да стане с натискане на магма камера с площта на Лос Анджелис се нуждае, за да взриви. Ако това се случи, повечето от Северна Америка ще бъдат унищожени веднага и нова ледена епоха ще започне.

Друга история, която повдига въпроса "какво, за бога, става" е  300 метра (900 фута) висок остров  , който се е появил от морското дъно на север от върха на Япония в само една нощ. Тази област е произходът на  земетресението 8.9 Размер  която разкъса Япония през 2011 г., което води до един от най-лошата цунами на всички времена.

Участъци от земната кора плочи, които изведнъж се движат под огромен топлина и налягане, които предизвикват земетресения и цунами са били известни да се движи драматично, въпреки че често никога не се разглежда като това се случи мили надолу по морското дъно. Нов срок на  800 км (500 мили) и 60м (високо 180 фута) се появява по западното крайбрежие на Индонезия през 2004 г., което предизвика скандален цунами вълна, която помете напълно кръгла обиколка три пъти на земята.

Новият японски континент се появява в почти точно по същото време като  Непал 7.7 земетресение с магнитуд  , който се проведе 5000 км (3000 мили) в противоположния край на евразийската тектонична плоча.

И накрая най-странното сметка на природата странно поведение са съобщения за по- странно бръмчене шум  , идващ от морето. Учените обясняват това, тъй като ефектът от теченията вървят макар и океаните.

Гледайте вулкан от космоса тук .




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39757271
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031